Здравейте колеги ,проблема ми е следния при запалване на колата на леко загрял двигател цялата започва да трепери за около десетина секунди и после се оправя,а сутрин на студено пали без проблем /става въпрос за Фиат Брава1.6 16V
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Брава1.6 16V трепери двигателя не винаги.
Collapse
X
-
Re: Фиат Брава1.6 16V трепери двигателя не винаги.
KOKO_77_ написа:Здравейте колеги ,проблема ми е следния при запалване на колата на леко загрял двигател цялата започва да трепери за около десетина секунди и после се оправя,а сутрин на студено пали без проблем /става въпрос за Фиат Брава1.6 16VFiat Brava 1,6 16V 103hp
-
Това го е правила и пандата. Според мен няма за какво да се притесняваш. За мен се дължи на лошо гориво, защото карах година и нещо с Vpower Racing на Шел и никога не се случи, но е много скъп. Ако се проявяват често тези симптоми, пробвай го този бензин. И ако спрат тези прекъсвания, смени бензиностанцията.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Mury написа:Трябва да се измерят кабелите,да не е високо съпротивлението и оттам не пропуска хубава искра,и като цяло диагностика си трябваFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар