punto_gt_turbo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кой е датчика за маслото на пунто гт
Collapse
X
-
jungleraver написа:първо да се извиня, че се наместих тук, но ми е интересно - наистина колко трябва да е нормалното налягане на маслото на загрял и "поръчкан" мотор (естествено имам предвид punto GT)ако маслото има значение се интересувам конкретно за castrol 10W50
Коментар
-
biser_as написа:punto_gt_turbo написа:на празен ход мн загряла седи между 1 б и 1.5 бPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:е виждаш ли че между кола и кола има огромна разлика моята на 90 градуса на маслото полазва 1 бар на празен ход , на 4000 оборора показба 3.6 бара както е по книга , а ти казваш че под 1.8 твоята не пада аз мисля че като цяло проблемите са в измерванетелните уреди на колите и като цяло датчиците се ебават , аз сум сменял над 10 такива и повечкото се различаваха с 1 бар в наляганията
Коментар
-
оооо да спор няма за качесвото на маслото че естерния моулец е естина иначе каво да му е преебана на твоята просто казвам че нема един с един уред да показват еднакво и всичко се дължи на шибаните датчици в лапата - износват се щото са супер тъпо направени ,и от там пружинките се преебават и за това показват различни наляганияPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:оооо да спор няма за качесвото на маслото че естерния моулец е естина иначе каво да му е преебана на твоята просто казвам че нема един с един уред да показват еднакво и всичко се дължи на шибаните датчици в лапата - износват се щото са супер тъпо направени ,и от там пружинките се преебават и за това показват различни наляганияСега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Коментар
-
biser_as написа:jungleraver написа:първо да се извиня, че се наместих тук, но ми е интересно - наистина колко трябва да е нормалното налягане на маслото на загрял и "поръчкан" мотор (естествено имам предвид punto GT)ако маслото има значение се интересувам конкретно за castrol 10W50тежък е животът лек...
Коментар
-
punto_gt_turbo написа:е то като махна лагерите ще вида и вала..ако е за смяна тогава...но нямам проблем с мотора само каде като загрей има леко зачудване като дам малко газ!студена е перфектна!тежък е животът лек...
Коментар
-
jungleraver написа:опааа :D извинете, 15-50 е кастрола при мен на мнооого загрял мотор под 1.6 не съм виждал-значи бива до колкото разбрах
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар