До снощи колицата си вървеше идеално, НО отидохме на гости и на връщане още с паленето взе да работи неравномерно. През целия път (около 10км), ту светваше индикатара с инжекторчето на таблото, ту гаснеше. Колата придърпваше почти през цялото време. Сутринта запали от раз но проблема с неравномерната работа и трудно изфорсиране го има. Свещите са нови, прегледах кабелите, ток си пускат. Дайте идей от какво може да е. Мина ми през главата, че горивния филтър сигурно не е сменян отдавна, дали е възможно да се е запушил и проблема да идва от него или е нещо друго
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Чинкуечентото
Collapse
X
-
Re: Проблем с Чинкуечентото
wazmo написа:До снощи колицата си вървеше идеално, НО отидохме на гости и на връщане още с паленето взе да работи неравномерно. През целия път (около 10км), ту светваше индикатара с инжекторчето на таблото, ту гаснеше. Колата придърпваше почти през цялото време. Сутринта запали от раз но проблема с неравномерната работа и трудно изфорсиране го има. Свещите са нови, прегледах кабелите, ток си пускат. Дайте идей от какво може да е. Мина ми през главата, че горивния филтър сигурно не е сменян отдавна, дали е възможно да се е запушил и проблема да идва от него или е нещо другоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Tornado написа:wazmo написа:До снощи колицата си вървеше идеално, НО отидохме на гости и на връщане още с паленето взе да работи неравномерно. През целия път (около 10км), ту светваше индикатара с инжекторчето на таблото, ту гаснеше. Колата придърпваше почти през цялото време. Сутринта запали от раз но проблема с неравномерната работа и трудно изфорсиране го има. Свещите са нови, прегледах кабелите, ток си пускат. Дайте идей от какво може да е. Мина ми през главата, че горивния филтър сигурно не е сменян отдавна, дали е възможно да се е запушил и проблема да идва от него или е нещо другоFIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
wazmo написа:До снощи колицата си вървеше идеално, НО отидохме на гости и на връщане още с паленето взе да работи неравномерно. През целия път (около 10км), ту светваше индикатара с инжекторчето на таблото, ту гаснеше. Колата придърпваше почти през цялото време. Сутринта запали от раз но проблема с неравномерната работа и трудно изфорсиране го има. Свещите са нови, прегледах кабелите, ток си пускат. Дайте идей от какво може да е. Мина ми през главата, че горивния филтър сигурно не е сменян отдавна, дали е възможно да се е запушил и проблема да идва от него или е нещо друго1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
Проблема се оказа от една свещ. Уж били сменени, но явно не всичи. Взех едни нови на bosch и мотора заспа. За всеки случай смених и горивния филтър, че кой го знае и него на колко хиляди е. Сега да чукна на дърно всичко е на редFIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар