Здравеите колеги, преди около 3 месеца си купих Типо от един приятел оба4е тои го караше само на газ. (колата от около 2-3 години е само на газ) един ден така се слу4и 4е газта ми свърши и налях бензин в резервоара но помпата не работеше и реших да прекарам нови кабели през реле и т.н. и сега помпата ве4е работи оба4е малко след като запали по4ва да се товари пове4е и имам 4уството 4е ще изгори ако продалжавам да я мъ4а. Моляви ако някои има идея какво при4инява това нежелано товарене да споделиBTW: забравих да кажа 4е колата е била моно-инжекцион а сега е карбураторМоля прочети правилата на форума, обърни внимание на т. 1.12.:Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата...Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с бензиновата помпа на Фиат Типо
Collapse
X
-
eh4ev07 написа:Като е слаган карбуратора регулатор за налягането на бензина има ли сложенFiat Tipo 1.6 cat.e.i. GT Limited By Zimpel
ОБИЧАМ ДА ВИДЯ КОЛА КОЯТО МОЖЕ ДА ВДИГНЕ 300 км/h ДА СЕ ДВИЖИ С 30 km/h
Коментар
-
stanleyhacker написа:Маркуча под десния фар регулира височината на фаровете според натоварването отзад на колата. Той няма общо с резервоара.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
xctr написа:stanleyhacker написа:Маркуча под десния фар регулира височината на фаровете според натоварването отзад на колата. Той няма общо с резервоара.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
Карал съм Типо и то имаше такава кутия под предния десен фар,тя е за изпаренията.Съгласен съм с колегата eh4ev07.Най вероятно липсва клапана за обратното гориво и като затвори иглата на карбуратора няма къде да отиде бензина и затова се товари помпата.Лично мнение!Fiat Marea Weekend 1.8 16V ELX-1997
Fiat Stilo Multiwagon 1.6 16V 2006
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар