имам два бр пунто 75 и при двете показва като на снимката!!!!! Даже се чуда дали тази снимка не я правих аз едно време
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто Спортинг-Температура
Collapse
X
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
bmahob написа:имам два бр пунто 75 и при двете показва като на снимката!!!!! Даже се чуда дали тази снимка не я правих аз едно времеFIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
Аман от пишман драскачи!!!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
pesho_calibrata
S_BANKOV написа:dogydog написа:Нормалното е на 1/4 и до колкото си спомням е на 85 градуса на 1/4,на 86 градуса отваря термостата,а малко преди средата където пуска перката е на 87 градуса поне такива данни показва като я закачих
Коментар
-
На мойто а и на предполагам доста пунто от тази грнерация показват все същите данни. Ако стрелката стоеше все на средата когато загрее и закове там,значи вентилатора да не спре да работи. Казвам го от опит и наблюдение,което е затвърдено поради факта на всичко което съм сменил като датчици,и цялата охладителна система По скоро на тези от вас на които кове на средата и там се застои,дори при извънградско,ето там си е за притеснение говоря за бензиновите,дизелови не съм наблюдавал.Fiat PUNTO 176 1.2 85 16V Sporting 99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар