Може ли някой да ми каже как да закарам горивото от резорвара до двигателя.Проблема е следния колата ми остана без бензин,мислех си че имам поне до бензиностанцията да отида но уви,след като налях 15 литра все още не иска да тръгне.Помпата си работи но гориво не отива.1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. Примери за лоши заглавия са: Помогнете ми, Заклещих се, Имам проблем, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н. Пример за добри заглавия са: Проблем: Не мога да си отключа Tipo-то, Въпрос: как да си рестартирам ECU-то на Stilo-то, Link: Tipo/Tempra Workshop manual, RQ: DVD ePER Tipo и т.н. Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свърши бензина; Помпата работи, но не подкачва гориво
Collapse
X
-
eh4ev07 написа:щом е български не е от това. можеш да развиеш маркуча които идва от бензиновата помпа и влиза в бензиновата реика и да пробваш да дръпнеш все едно се опитваш да точиш бензин да може бензиновата помпа да се напълни с бензин и нещата да си тръгнат.
Коментар
-
nai7 написа:eh4ev07 написа:Моя съвет е да извадиш маркуча на входа на филтъра и да видиш какво е там положението като дадеш на контакт.
Коментар
-
eh4ev07 написа:nai7 написа:eh4ev07 написа:Моя съвет е да извадиш маркуча на входа на филтъра и да видиш какво е там положението като дадеш на контакт.
Коментар
-
nai7 написа:eh4ev07 написа:nai7 написа:eh4ev07 написа:Моя съвет е да извадиш маркуча на входа на филтъра и да видиш какво е там положението като дадеш на контакт.
Коментар
-
pakumba написа:пробвай да даваш на контакт 5-6-7 пъти, ще качи, но докато засмуче е така.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар