Започвам наред- значи сменил съм капачката с друга оригинална и тази идея ми дойде на разширителя но пак същото.Някой знае ли много ли е разправия и каде мога да отида да ми го погледнат с пети да ми кажат правилно ли е или не защото ако е зацепен ок но ако не е и се наложи да отворя мотора да не го зацепвам 2 пъти.Радиатор парно незнам но не трябва ли да ми мазни прозореца ако е спукан и да се разтече, гледал съм я и зиме и лято студена топла на снега дори съм я оставял да работи с часове а карам с син антифриз няма какпи, на канал лятото съм ня гледал обстойно работеща и неработеща няма следа някаде да е протекло нещо.И колата не я карам нон стоп просото съм оптимист и съм ги правил тези скорости но като цяло карам внимателно и по бавно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1,6 16в 103 коня Проблем! Голем!
Collapse
X
-
Re: Браво 1,6 16в 103 коня Проблем! Голем!
FireBlade написа:Колеги какво ли не правих и няма колата мерише на бензин отзад и диагностика и правих и компресия мерих.Оказа се че на 1,3,4 цилидър съм 9бара а на 2-ри 8.5бара но незнам дали е нормално.На диагностиката отчете че датчика за темп на постъпващия въздух в колектора дава ядове и не отчита вярно но всички др. беше наред освен в движение много обогатяваше сместа и комппа се мъчеше да я обедни, така разбрах от думите на майстора.Някой ако има идей нека сподели отчайвам се вече.фиат браво sx 1.6/16в/96
Коментар
-
Уаау колега как така ще ти мирише на отворени това трябва да тече някаде тогава... При мен мирише през ауспуха а на бензиностанция да съска като отворя защото пускам вакума.Някой има ли представа какво е това нещо за обратния бензин - Което връща бензина обратно в резервоара мисля че се намира под десния калник отпред.АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар