Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1,6 16в 103 коня Проблем! Голем!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Започвам наред- значи сменил съм капачката с друга оригинална и тази идея ми дойде на разширителя но пак същото.Някой знае ли много ли е разправия и каде мога да отида да ми го погледнат с пети да ми кажат правилно ли е или не защото ако е зацепен ок но ако не е и се наложи да отворя мотора да не го зацепвам 2 пъти.Радиатор парно незнам но не трябва ли да ми мазни прозореца ако е спукан и да се разтече, гледал съм я и зиме и лято студена топла на снега дори съм я оставял да работи с часове а карам с син антифриз няма какпи, на канал лятото съм ня гледал обстойно работеща и неработеща няма следа някаде да е протекло нещо.И колата не я карам нон стоп просото съм оптимист и съм ги правил тези скорости но като цяло карам внимателно и по бавно.
    АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
    Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

Коментар

Ти беше този дето подържа 212 средна скорост по магистралата,нали? :D
      Fiat 1.4 12V
      Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
      Да си втори значи да си първи сред загубилите.
      Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

:D Средна? от 220 няма как максимална но да.... Ако не ти се вярва да те повозим?

Fiat 1100L 42г.

Коментар

силно се съмнявам на тези скорости за 1.6я кажи с какви гуми я караш кой размер и тогава ще помислим дали ти е верен километража
          КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

195/60/14

Fiat 1100L 42г.

Коментар

колега за скоростите к’во съмнително има толкова?
              1.6 16v Abarth

Коментар

Re: Браво 1,6 16в 103 коня Проблем! Голем!

FireBlade написа:
                Колеги какво ли не правих и няма колата мерише на бензин отзад и диагностика и правих и компресия мерих.Оказа се че на 1,3,4 цилидър съм 9бара а на 2-ри 8.5бара но незнам дали е нормално.На диагностиката отчете че датчика за темп на постъпващия въздух в колектора дава ядове и не отчита вярно но всички др. беше наред освен в движение много обогатяваше сместа и комппа се мъчеше да я обедни, така разбрах от думите на майстора.Някой ако има идей нека сподели отчайвам се вече.
                здравеи колега. не разбрах кога мирише на бензин при теб. При мен например мирише на бензин, когато карам на отворени прозорци. Колата я имам от 3 години и се държи перфектно.Иначе за миризмата на бензин има много теми.А относно компресията на цилиндрите-да наистина е нисичка, но до колкото знам трябва и на четрите цилиндара показателите да са приблизително равни, дори и да не са на максимално налягане. Имам един вапрос кам теб-когато спираш на бензиностанция да зареждаш като отвориш капачката на резервоара чува ли се съскане.При мен когато се чува съскането не мирише иначе на отворвни прозорци е страшно!
                фиат браво sx 1.6/16в/96

Коментар

Уаау колега как така ще ти мирише на отворени това трябва да тече някаде тогава... При мен мирише през ауспуха а на бензиностанция да съска като отворя защото пускам вакума.Някой има ли представа какво е това нещо за обратния бензин - Което връща бензина обратно в резервоара мисля че се намира под десния калник отпред.

Fiat 1100L 42г.

Коментар

да не си изкормол катализатора штом мирише от ауспуха обикновено като се махне катализатора почва да мирше на гадно изгорял бензин

Коментар

Да катализатор нямам от 2 год. но преди не миришеше на неизгорял бензин от скоро е от как спря да има ряз!

Fiat 1100L 42г.

Коментар

Working...
                      X