Значи мисля да си сменям свещите на ХГТ-то и чувам доста добри мнения за Denso Iridium, та рещих да се допитам тука дали има ефект от тях и заслужават ли си парите. Ако някой има впечатления, особено на ХГТ да сподели
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Иридиеви свещи-има ли смисъл?
Collapse
X
-
Re: Иридиеви свещи-има ли смисъл?
smokie написа:Значи мисля да си сменям свещите на ХГТ-то и чувам доста добри мнения за Denso Iridium, та рещих да се допитам тука дали има ефект от тях и заслужават ли си парите. Ако някой има впечатления, особено на ХГТ да споделиBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
Re: Иридиеви свещи-има ли смисъл?
dudulia написа:smokie написа:Значи мисля да си сменям свещите на ХГТ-то и чувам доста добри мнения за Denso Iridium, та рещих да се допитам тука дали има ефект от тях и заслужават ли си парите. Ако някой има впечатления, особено на ХГТ да споделиBravo HGT
Коментар
-
Има смисъл, аз предпочитам НГК като по-надеждни но пък са с 0.2мм по-дебел електрод спрямо 0.4мм на Денсо.Мощност в повече много трудно ще се усети освен ако не се измерва.Основното предимство е, че палят на много по-ниско напрежение и така се запазват бобините и кабелите от пробиви.Почти всички коли вече излизат от завода с централен електрод тип игла, платинени или иридиеви, точно заради бобини и удължен сервизен период за смяна.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар