Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля ви, помогнете!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Моля ви, помогнете!

    Та ето и проблема. Притежател съм на фиат брава 1.6 16v. Но преди ден се сблъсках с проблем който не съм имал никога преди това. Родом съм от Триград и решавам да си тръгна с колата към София. В един момент по магистралата при условие че колата не е загряла, както си карам с 100-110 започна без да махам крака от газта да падат оборотите а при да натисна газта почна да прилашква. Опитвам да форсирам на свободна не ще. Гася чакам 2-3 минути и все едно нищо му е нямало. Да ама това се повтори още 5-6 пъти до Студентски. Казаха ми че може би е една кофти бензиностанция е причината, макар че в нея сложих 20 лева при условие че имах още 40 лева бензин в резервоара. Сложих му добавка в София и го заредих до горе с 100 октанов. И като по работи малко и искара от ауспуха каква ли не гадост от софия до кричим никакъв проблем. И проблема отново беше на лице. Сега ме е страх да тръвна на дълъг път, щото не знам кога ще и се прииска да направи същото. Колата е на на 135 000, а на 133 и е сменено маслото, ремъци, филтри и т.н. Чакам бързи и компетентни отговори. Благодаря ви.
    Само Левски!

    #2
    Сменени филтри включва ли горивния филтър?Можеш да налееш малко чист спирт в резервоара за да обере евентуално водата, ако има такава.Можеш да закачиш кодочетец, който да те насочи към проблема. тука има колеги които правят тая услуга.Напиши годината на колата.Доколкото до компетентните отговори... дори да отидеш на сервиз и да оставиш сумати пари не можеш да го очакваш, пък какво остава във форума, освен ако тука няма гадатели.
    FIAT BRAVO II 1.4 GPL
    FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
    FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
    FIAT UNO 1.5

    Коментар


      #3
      1997 година е. Човек просто горе долу от какво естество е проблема. Щото досега е работила като часовник. Да и горивния е сменен.
      Само Левски!

      Коментар


        #4
        Според мен трябва да тарсиш в доставката на гориво, смени си филтъра струва 10 лева и си огледай кабелите до помпата как са, също може да си и издухаш дебитомера.
        Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
        харчи: DOSTA

        Коментар

        Working...
        X