latura написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за температурата на Мареа
Collapse
X
-
Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
-
Да се включа и аз с едно питане. При извънградско каране трябва ли в движение да се включва перката? Мойта кола загрява над средата при извънградско и то с две деления. Колкото по-бързо се кара толкова повече дига температура. На място перката си се включва и не дига над средата. Освен това стрелката на температурата играе много странно- като дадеш газ се качва, като пуснеш газта пада. Това го прави за момент и после си застава пак над средата. Сега като се застуди се държи по добре, ама сега пък по трудно загрява. Колата е браво ХГТ.Bravo HGT
Коментар
-
smokie написа:Да се включа и аз с едно питане. При извънградско каране трябва ли в движение да се включва перката? Мойта кола загрява над средата при извънградско и то с две деления. Колкото по-бързо се кара толкова повече дига температура. На място перката си се включва и не дига над средата. Освен това стрелката на температурата играе много странно- като дадеш газ се качва, като пуснеш газта пада. Това го прави за момент и после си застава пак над средата. Сега като се застуди се държи по добре, ама сега пък по трудно загрява. Колата е браво ХГТ.Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
smokie написа:Да се включа и аз с едно питане. При извънградско каране трябва ли в движение да се включва перката? Мойта кола загрява над средата при извънградско и то с две деления. Колкото по-бързо се кара толкова повече дига температура. На място перката си се включва и не дига над средата. Освен това стрелката на температурата играе много странно- като дадеш газ се качва, като пуснеш газта пада. Това го прави за момент и после си застава пак над средата. Сега като се застуди се държи по добре, ама сега пък по трудно загрява. Колата е браво ХГТ.Fiat Marea 1.8 16V ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар