biser_as написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми след надуване на турбото на Пунто ГТ на 1,6
Collapse
X
-
Аз имам бутала 2-ра ръка ако те интересува пиши буталата са читави и колата вървеше на самолет до последно и ето ефекта от вървежа >>>http://www.picvalley.net/u/1648/1783...LQ4m.JPGАко те интересува нещо пиши. Мотора е лета към 40 метра от пунтото но буталата са здрави на 1000% давам гаранция
Коментар
-
anto 1752 написа:както ти казват колегите WhitePower и biser_as , проблемът ти е във всичките бутала,като най зле е 2 цил., нали сам виждаш че нямаш компресия.компресията трябва да е над 11атм. и трябва де е еднаква на 4те цилиндъра.
Коментар
-
punto_I_gt написа:колега може и да бъркам ама не си ли в грешка.11 атм. не са ли мн за турбо мотор...за атмосферен може,но за турбо нз.четох едни характеристики за пунто гт и го дават 7 и нещо да е на цилиндър... ако сваля главата дали ще се видят пораженията или трябва да се вадят целите бутала....
Коментар
-
biser_as написа:punto_I_gt написа:колега може и да бъркам ама не си ли в грешка.11 атм. не са ли мн за турбо мотор...за атмосферен може,но за турбо нз.четох едни характеристики за пунто гт и го дават 7 и нещо да е на цилиндър... ако сваля главата дали ще се видят пораженията или трябва да се вадят целите бутала....
Коментар
-
WhitePower написа:бутало божеш да си купиш от друго пунто ГТ втора ръка или нови ремонтни бутала или нови ковани или ..... каквото си решиш самос егментите са около 280 -300 лева до колкото знам
Коментар
-
пускаш тема че тарсиш бутала или 1бр само със сигменти...от гт зависимост от твойто гт дали е 1-2-3 Званни на този телефон 0878360716 момчето е от пловдив има цял мотор от гт!требват ти бутала само от турбо пунто или уно турбо краен варянт!Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар