здр колеги от извесно време започна да ми трака повдигач (поне така каза един майстор) фиата се кара с селения голд вече 50 хил само такова масло възможно ли е да трака от маслото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат браво 1.4 12 трака повдигач
Collapse
X
-
но забравих да кажа че когато е студена не трака когато загрее малко тогава започва да трака иначе не мисля че е от разпределителния вал защото не мени обороти и това го прави от доста време и сам минал мн километри така ако е от това мислех че ще се влоши састоянието а ако не го смазваше щеше да прецаказабравих да кажа че ако дам малко газ спира да трака
Коментар
-
jorko82 написа:Повдигач трака само когато е студена колата! Като загрее престава да трака!
Коментар
-
biser_as написа:jorko82 написа:Повдигач трака само когато е студена колата! Като загрее престава да трака!ROVER 214SI '99 103hp
HONDA CIVIC '99 90hp
Коментар
-
jorko82 написа:Логичното обяснение е че когато един повдигач не може да задържа масло ,той трака(когато е студена колата) и спира да трака като се напълни с масло( когато колата загрее).Сега панимайш!
Коментар
-
biser_as написа:jorko82 написа:Логичното обяснение е че когато един повдигач не може да задържа масло ,той трака(когато е студена колата) и спира да трака като се напълни с масло( когато колата загрее).Сега панимайш!ROVER 214SI '99 103hp
HONDA CIVIC '99 90hp
Коментар
-
Карайте,карайте още със Селения,пък ако ще не Голд да е ами Платинум да е,никога повече няма да си сипя от тая бистра водица. Мене ми е свиден смененият вал ,а само да добавя -взвх колата с малко изтрит вал,смених маслото с "великата препоръчвана от производителя"марка и след 1000 км вала ми стана на обли кръгчета...изводите си ги прави всеки сам за себе си.Оттогава всичко друго само не и това масло.Сигурно ако българите някога направят автомобил ще препоръчат за него само Приста... ама това не го прави супер масло,нали?Въпрос на пазарна икономика и политика тип "да подкрепим родното".Едната Селения наскоро я гледах към 19-20 лв литъра-смех На цената на Кастрол,че и повече.
Коментар
-
Re: Фиат браво 1.4 12 трака повдигач
viktor88 написа:здр колеги от извесно време започна да ми трака повдигач (поне така каза един майстор) фиата се кара с селения голд вече 50 хил само такова масло възможно ли е да трака от маслотоFiat Marea 1.8 16V ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар