Помощ, от вчера работи на три цилиндъра! От кво може да е това?СТава дума за Пунто 1,2 1997 год. от няколко месеца ми придърпваше и ми светкаше за малко индикацията на инжекциона, обаче като дам повечко газ и преставаше. Ама от вчера - край! Тресе като звяр и издава малко особен шум - като хеликоптер леко и няма никаква мощност. Ужасно е! Дайте някакви идеи, съвети.... ПОМОЩ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Работи на 3 цилиндъра????
Collapse
X
-
е щом си "сама", недей да пипаш Но пък можеш да помолиш момчетата от магазина да ти помогнат, или поне да ти покажат как се сменя. Не вярвам да откажат"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
докато работи двигателя започваш да вадиш кабел по кабел на свещите.вадиш първия ако двигателя промени работата си към по-зле и промени звука си значи този цилиндър работи.след това слагаш кабела и вадиш следващия,след като го извадиш ако двигателя не промени работата си значи това е неработищия цилиндър.дано да съм помогнал.ПОЗДРАВИ!!!Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:докато работи двигателя започваш да вадиш кабел по кабел на свещите.вадиш първия ако двигателя промени работата си към по-зле и промени звука си значи този цилиндър работи.след това слагаш кабела и вадиш следващия,след като го извадиш ако двигателя не промени работата си значи това е неработищия цилиндър.дано да съм помогнал.ПОЗДРАВИ!!!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Re: Работи на 3 цилиндъра????
f706wjr написа:Помощ, от вчера работи на три цилиндъра! От кво може да е това?СТава дума за Пунто 1,2 1997 год. от няколко месеца ми придърпваше и ми светкаше за малко индикацията на инжекциона, обаче като дам повечко газ и преставаше. Ама от вчера - край! Тресе като звяр и издава малко особен шум - като хеликоптер леко и няма никаква мощност. Ужасно е! Дайте някакви идеи, съвети.... ПОМОЩ!1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
f706wjr написа:ми светеше индикацията на инжекциона, обаче това за ламбда сонда ми го казват и от други места....скъпо ли е като ремонт?1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар