здравеите,зех си пунто гт.проблема е следния: в момента в които колата влезе в турбо и малко след това някаде кам 4000 оборота и колата започва да прекъсва се едно,че е на 3 цилиндъра....и не варви...понякога рядко го прави като заме да прекъсва и леко гарми някаде отпред,ама немога да определя от каде се чува.на място като и дам газ и се форсира нормално,но в движение прекъсва и не върви.и от време на време за кратко ми светва лампата за дюзата...ако някои има идея от какво може да е......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пунто гт прекъсва на високите
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ами така идеи ще чуеш най-вероятно доста, къде верни, къде не толкоз, просто си е малко фърляне на боб :D А ти мноо лесно може да разбереш или поне да се насочиш от какво е просто като закачиш колата на диагностика-щом ти е светвала лампата на моторна електроника, е записала грешка(и) и по тях може се ориентираш накъде отиват нещата
-
ходих на диагностика.закачиха всичко и се оказа,че всичко е океи.никаде не даде грешка..излезе само за малко датчика на коляновия вал.сменихме го с чисто нов и няма разлика...после пак я закачихме и показа,че отново всичко е добре,а колата продължава да си прекъсва...на място като и дам газ и няма проблеми,но в движение ли е го прави.може би за това не показа нищо на диагностиката....маистора каза,че прави признаци,че не и стига гориво.мерихме налягане на помпата дава 3 бара.мерихме дюзите добре са.вазможно ли е да е от дебитомера...ако някои знае да помага.казаха ми,че от опел ц20хе бил същия дебитомер.на вид и по букса са еднакви,някои знае ли дали става,4е имам един познат има калибра Ц20ХЕ...Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
кога купих мойто гт го имаше сащия проблем но се оказа кабели и свещи.може бобина да е!доста срещан проблем!а свещи бош мисля че не е добър избор за пунто гт....вапреки че ги дават че стават за гт мисля че не им пасват...смени кабели има на магнет марели задалжитлно и после пробвай с бобина!Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар