Привет колеги.И сека към моя въпрос кое масло от гамата на мотул би бил най удачен за моето браво 1.8 ? за сега съм се спрял на MOTUL 6100 SYNERGIE 10W40 SEMI SYNTHETIC или MOTUL 8100 x-cess 5W40 Fully Synthetic?но разбира се искам да чуя и вашите предложения ?Допълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кое масло Мотул за Браво 1.8?
Collapse
X
-
Здравей Колега,Има хиляда и една теми за маслото. Ако ти се занимава - изчети ги всичките. Вярно специално за разликата между тези два продукта едва ли има изписано много, а едва ли някой ги е ползвал и двата.Не си споменал какъв е мАтора, но общо взето ако сложиш каквото препоръчва производителя, което за бензинките старо браво, брава 1.6-1.8 е 10w40 няма да сбъркаш. Вече ако сложиш по-хубаво, няма да навреди, но ти сам си преценяваш можеш ли да си го позволиш и каква е ползата, след като след 10000 км отива в канала.Brava 1.6 EL, '98
182A4
-
Re: Мотул Масло ?
FoS7eR написа:за сега съм се спрял на MOTUL 6100 SYNERGIE 10W40 SEMI SYNTHETIC или MOTUL 8100 x-cess 5W40 Fully Synthetic?
Коментар
-
да колеги да подчертая колата е 1.8 и не бях я карал аз а баща ми защото аз живея в Анлгия и преди 3 седмици си я взех при мен защото в бг никой не я кара за 2 години има минати само 1800км след профилактики и всико останало дойде време за маслата да отблежа други масла почети не се намират тука има мотул мобиле и кастрол цената на 5 литра туба x8100 е от порядака на 30 поунда което сравнено с другите масла е + - 2 поунда благодаря за отговорите значи е решено 8100 ще е
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар