Първият модел ми излиза в сайта на AXM, а втория ми излиза в AutoData. Кой е точният модел?Става съпрос за новия мотор. Пластмасовите колектори
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запалителни свещи NGK - BKR5EZ/BKR6EKC
Collapse
X
-
simeon3000 написа:Понеже моята Мареа е от Февруари 1999 и също е с пластмасови колектори, това означава ли, че има разлика в моторите след Юни.И за какви свещи съм?
Коментар
-
simeon3000 написа:Питам, защото в София по магазините (ТиН, AXM) не са чували за BKR5EZ и предлагат само BKR6EKC за 1.6 двигателя, без значение годината и колекторите.
Коментар
-
Ами в такъв случай колегата да слага Шампион за да е 100% сигурен че ще с точния модел свещи .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Ами в такъв случай колегата да слага Шампион за да е 100% сигурен че ще с точния модел свещи .
Коментар
-
simeon3000 написа:Питам, защото в София по магазините (ТиН, AXM) не са чували за BKR5EZ и предлагат само BKR6EKC за 1.6 двигателя, без значение годината и колекторите.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар