Имам съмнения, че свещите ми правят бела. След като ги свалих изглеждаха така. Това са снимки на две от свещите, но всички изглеждаха така. Колата се кара на газ. Предложения?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org[/list]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Червени запалителни свещи?!
Collapse
X
-
Слагай същата марка свещи и си свиркай още толкова километри .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Внимавай обаче да не се набодеш на ментета, че ще се наложи да си слагаш старите.Всяка цена под 6-7лв на бройка е съмнителна!НЕ си изхвърляй старите за всеки случай.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Колеги, аз мисля че се заблуждавате. Ако полата на централния електрод на свещта, има характерен червеникав оттенък, като на керемида, не е добре. Това почервеняване се дължи на работата на двигателя с гориво, съдържащо прекалено много добавки, в състава на които има метал. Продължителното използване на таково гориво може да доведе до образуване на електропроводими отлагания по изолацията на свещта, през които може да преминава тока вместо да отива до електрода и така свещта ще престане да работи.Не мога да разбера добре от снимките - размазани са, но обърнете внимание, защото после става лошо.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар