Имам съмнения, че свещите ми правят бела. След като ги свалих изглеждаха така. Това са снимки на две от свещите, но всички изглеждаха така. Колата се кара на газ. Предложения?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org[/list]
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Внимавай обаче да не се набодеш на ментета, че ще се наложи да си слагаш старите.Всяка цена под 6-7лв на бройка е съмнителна!НЕ си изхвърляй старите за всеки случай.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Че свещите са работили добре спор няма, но не е само това, по скоро може да се каже че двигателя е перфектен и не пипа масълце.При мен свещите са чисто нови NGK вземани от вносителя, сменял съм ги преди 2 000км. но когато сегментите пускат по малко масло ето какво става
Колеги, аз мисля че се заблуждавате. Ако полата на централния електрод на свещта, има характерен червеникав оттенък, като на керемида, не е добре. Това почервеняване се дължи на работата на двигателя с гориво, съдържащо прекалено много добавки, в състава на които има метал. Продължителното използване на таково гориво може да доведе до образуване на електропроводими отлагания по изолацията на свещта, през които може да преминава тока вместо да отива до електрода и така свещта ще престане да работи.Не мога да разбера добре от снимките - размазани са, но обърнете внимание, защото после става лошо.
Коментар