онзи ден като карах и започна да загрява и не иска сега да запали,имам чуството че искрата на свещта е слаба ,някой да помогне с някакви идей.не мисля че сам го прерял толкова зверски.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
бравото прегря и не иска да запали
Collapse
X
-
Разкажи малко по-подробно. На какъв път - равен или изкачване. До къде е стигнала стрелката на температурата като си забелязал че прегрява. В движение ли ти е прегряла или при тръгване след като си спрял. Колко време си я карал след като си забелязал че е прегряла и други симптоми забелязал ли си. Ако си карал след това стрелката на температурата върна ли се до нормалното си положение.Мислиш че искрата е слаба - това може да не е свързано с прегряването ( ако в действителност не си прегрял колата).Колата като не пали върти ли стартера, опитва ли се да запали или не, бензиновата помпа чува ли се да завърта. Впрочем колата на какво е - бензин/газ/дизел.Bravo 1.6 / 16
-
прегрят мотор
карах я в града , стрелката се вдигна малко но не стигна в червеното.Слязох отворих капачката и изхърли водата налях вода и пак трагнах колата започна да прекасва и изгасна и неможах да я запаля и пак изхърли водата.Колата е само на газ изгоряла е бензиновата помпа и са запушени дюзите.палих я само на газ сега не иска да запали,дори и на дърпане
Коментар
-
ф
днес разцепих ангренажа и като сложих блокаторите се оказа че е прехвърлило един зъб на коляновия вал.Оправих го но се оказа че алтернаторе е блокирал и според мен е спрял за секунда кол.вал и затова е прескочил сега щте тарся алтернатор че видимо е с пукнат корпус и не ми се заварява.дано не е ударило някой клапан.а дали не сам я прегрвл не можах да установя но щте пиша пак.а колегата който питаше втория пат дали сам я пргрял не мисля или по точно не си спомям защото ми изгасна колата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар