Трябвало е да се напълнят за минути,ремъка дойде ли си на белезите ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помагайте за смяна на вал на 1,4 :(
Collapse
X
-
Колата се прибра на боксир сега е в гаража, не може да запшали,и от време на време припуква,а от карбуратора а от ауспуха Беше се отхлабила оптяжната ролка и беше прескочила 2 , 3 зъба поработи 2 мин като яко разтракан дизел подадох газ и след това огасна презацепвах ремака няколко пъти както си е описано в книгата върти си нормално но не пали.Колко голяма е вероятноста да съм одарил клапаните ???Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
1000 % съм сигурен че центровката е точна,и колата си върти но не пали,а компресията няма къде да я замеря най-близо е софия 45 км от където ми е колата,но щом не пали сигурно са клапаните направо ми се реве,разбирачи има ама в момента като ти потрябват нема кои да ти помогнеКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
Коментар
-
Колата се прибра на боксир сега е в гаража, не може да запшали,и от време на време припуква,а от карбуратора а от ауспуха Confused Беше се отхлабила оптяжната ролка и беше прескочила 2 , 3 зъба поработи 2 мин като яко разтракан дизел подадох газ и след това огасна Crying or Very sad презацепвах ремака няколко пъти както си е описано в книгата върти си нормално но не пали.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
Колата е още в бокса поради липса на кеш,отделил съм си някви 180 лв днес,обаче се чудя горе доло колко може да ме отръскат за свалянето на главата шлаиф няколко клапана евентуално и водачи гарнитурка,дали тия пари ще ме оправят или ще трябва да си ходя пеши ощеКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
Коментар
-
Клапаните на моята струваха 90 лв - 8 бр. За водачи днес питах, че имам 2 алфови глави за правене - 3 лв на бр. за избиване, набиване и райбероване. Шлайфането ти е 35-45лв. Принципно, специализираните сервизи за ремонт на глави взимат 90-100 лв само за труд. 30-ина лв ти е г-рата за главата. Според мен още ще трябва да походиш пеша...AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар