Ко щял да получи....... само си трошиш парите за диганостика. Не може в цял Видин да няма ултразвукова вана, в по големите сервизи почти задължително имат. Верваи ми на диагностиката няма ти кажи нищо което не знаеш, иска ти се ама няма при това скапване на паленето така постепенно и за толкова дълго време може да е само запушени дюзи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво не работи на бензин
Collapse
X
-
Re: Браво не работи на бензин
Аз имам почти същия проблем с тая разлика че не съм с ГИ а обикновена газова.Днес ходих на диагностика и ми казаха че бензиновата помпа има проблем не качва гориво и работи, когато си поиска.При мен на бензин трудно пали, но държи обороти малко след като запали, забива много муцуната, даже направо си е като прекъсване.Аз давам газ тя седи на едни обороти и все едно се мъчи.На газ пак нещо като прекъсване се получава, но само между 1000 и 1500 оборота нагоре няма никакви проблеми.На бензин е направо ад да се кара, на газ е поносимо.Другото нещо е че ми харчи 12, а и повече без зн как я карам.На газ ми харчи от 15 нагоре и до 17 ми е стигало пак без особено значение как я карам.Сега се чудя да се набутвам ли със 130лв за помпа или да чистя дюзите, защото майстора каза, че мотора бил много запазен и по шестобалната система получава 5.Бил с много добри показатели, но помпата била заминала...
Коментар
-
Колега преди да купуваш помпа нмери един тройник и закачи на входа на бензина към рейката а другия изход на тройника закачи към манометър запали колата и ако ти покаже 3 бара налягане не пипай помпата.Почти сигурен съм че са дюзи.Свалят се лесно чистиш и колата литва и не си давай парите за ултразвук ако не знаеш как да ги изчистиш пиши.
Коментар
-
BiZoNa написа:Колега преди да купуваш помпа нмери един тройник и закачи на входа на бензина към рейката а другия изход на тройника закачи към манометър запали колата и ако ти покаже 3 бара налягане не пипай помпата.Почти сигурен съм че са дюзи.Свалят се лесно чистиш и колата литва и не си давай парите за ултразвук ако не знаеш как да ги изчистиш пиши.
Коментар
-
Сваляш дюзите и ги потапяш за 24ч в газ,след това намираш букса за да може да ги включваш към акумолатор,взимаш VD-40 и пръскаш и от двете страни, но пръскаш от една страна и почваш да цъкаш (отваряш и затваряш) дюзата.Изчистваш нагара там където са дупчиците на дюзите също.Можеш след това при отворена (задължително) дюза да пуснеш въздух с компресор за да видиш пускат ли дупчиците въздуха.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар