Здравейте колеги! Вече 3 години карам Фиат Браво 1.6/16 с развален стъпков мотор. Колата работи перфектно и на бензин и на газ. Как се получава това и заслужава ли си да го поправям?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгорял стъпков мотор!
Collapse
X
-
Аз съм с 1.6 16в и колата си пали и държи обороти но не върви много спря и незнам дали е от стъпковия но като махна буксата няма разлика дори при подаване на газ... Колата я карам само на бензин, стъпковия съм го чистил но като паля и го извадя се движи. Нормално ли е да се движи но да не работи има ли такъв вариянт?АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
-
ivan_3108 написа:Ами като дам на контакт моторчето не мърда и като запаля пак е неподвижно. По това съдя че е развален! А що се отнася до оборотите заковава ги на 800 като загрее без да трепва. Това е учудващото. Разхода ми е нормален- на къси разстояния в града 15 газ извън града 8.
Коментар
-
Rokambol написа:ivan_3108 написа:Ами като дам на контакт моторчето не мърда и като запаля пак е неподвижно. По това съдя че е развален! А що се отнася до оборотите заковава ги на 800 като загрее без да трепва. Това е учудващото. Разхода ми е нормален- на къси разстояния в града 15 газ извън града 8.
Коментар
-
моторче
е това с моторчето нещо си в заблуда едвали да е изгоряло като на мърда трябва да се провери дали има сигнал нали моторчето да работи някой -датчик трябва даму каже да работи ако този датчик не е добре моторчето също няма да работи направи си диагностика - при някой който е виждал ФИАТ .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар