Проблема ми е следният,колата ми работи на 3 цилиндъра,1 ви цилиндър не работи,измерихме му компресия и показа 7 ...а до колкото знам трябва да е над 12..когато извадих свешта беше мокра ..Някои случаино да е имал такъв проблем??и някакви идеи от какво може да е проблема..Благодаря предварително..Модела на фиата ми е Пунто Abart 16v, 1,8 . 135 ks
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто проблем с първи цилиндър !!!!
Collapse
X
-
Ами незнам още за какво става въпрос,обаче поразпитах тук там,и ми казаха че най вероятно ще е или сигменти или бутало,няма да е гарнитура защото ако е гарнитура би трябвало да съм имал проблеми със вадата,а аз такива проблеми не съм имал...Но едва ли ще е счупено бутало,защото ако е така не би трябвало да има копресия,а има 8..Кофти е че не съм в БГ и не ми се дават 500,1000 евро за ремонт,първо майсторите тука изобщо не разбират и много лъжат в парите..Дал съм колата на едно момче от БГ което се занимава със ремонт на коли,обаче за момента има малко повечко работа и няма време за моята бричка,но преполагам до ден,два ще се разбере от какво е.Пък за свеща от какво е мокра идея си нямам,предполагам 4е е бензин от инжекциона,незнам какво друго може да е....
Коментар
-
клапани на първи цилиндър!няма компресия и неможе да възпламени сместа!другото което е може нещо да си обаркал меренето на компресията и просто само да нямаш ток на парва свещ!и 12 компресия може да даде кога колата е била в италия в заводаСега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар