здравейте колеги нов съм в този саит и незнам дали съм олучил мястото за тази тема, но ми трябва малък съвет,Та проблема е следния карам фиат браво 1.6 16в 95 година,извднъй спря да пали и невинаги има искра на свещите, от време на време припалва но това става рядко, имах проблем със стартера отначало носих го на майстор сега тои е добре но си остана този проблем не мога да я запаля,бензиновата помпа си е добре всичко си изглежда нормалмо докато решя да запля двигателя,надявам се някой да мойе да мми помогне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
браво пали по свое желание
Collapse
X
-
може да е датчика за обороти или фазов сензор или бубина затова препоръчвам диагностика. датчика на обороти се намира точно до шаибата на коляновия вал. фазовия сензор е зад колелото на смукателния разпределителен вал. или дърпаш пред една морга и почваш да сменяш докато запали и тогава плащаш но фазовия сензор наи добре в сервиз че ако сбъркаш центровката на ремъка.... бедна ти е фантазията
Коментар
-
don ficho написа:колега защо не си провериш и бобинта аз сащто имах този проблем но само на загрял мотор но и при мен тои сам се оправи и сега нямам проблем успех колега :DBravo 1.6 / 16
Коментар
-
eh4ev07 написа:може да е датчика за обороти или фазов сензор или бубина затова препоръчвам диагностика. датчика на обороти се намира точно до шаибата на коляновия вал. фазовия сензор е зад колелото на смукателния разпределителен вал. или дърпаш пред една морга и почваш да сменяш докато запали и тогава плащаш но фазовия сензор наи добре в сервиз че ако сбъркаш центровката на ремъка.... бедна ти е фантазиятаFIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
stanleyhacker написа:eh4ev07 написа:може да е датчика за обороти или фазов сензор или бубина затова препоръчвам диагностика. датчика на обороти се намира точно до шаибата на коляновия вал. фазовия сензор е зад колелото на смукателния разпределителен вал. или дърпаш пред една морга и почваш да сменяш докато запали и тогава плащаш но фазовия сензор наи добре в сервиз че ако сбъркаш центровката на ремъка.... бедна ти е фантазията
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар