колеги, пунто-то взе да ми прави мурафети... понякога не пали от първия път. като е студена например пали от 2-ри 3-ти път... след като загрее няма проблем ... някакви идеи. един пич ме светна, че може да е от ключа - понеже не съм с оригиналния ключ и понякога не разпознавало сигнала на ключа не ми се вярва да е от това!?!?!?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с паленето - Punto HGT
Collapse
X
-
Индикацията като инжекцион на таблото гасне ли ти демек Чека?И аз имам подобен проблем и може от стъпковия да ти е или още куп други подобни дори и дюзи и кофти бензин, помпата да не качва реголатор налягане, свещи, кабели бубина и тн много саАЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
-
реших проблема с паленето оказаха се оплътненията на блока които придържат лулата на свеща. на 1ви и 2ри цилиндър тия гимички са заминали... и като съм наливал масло, дето съм оливал, всичко е влязло в свеща (1 и 2) и от там тая аномалия с паленето.свещите са ми на 100%. почистихме хубаво гнездото на свещите и самите свещи и ето.... проблема отстранен п.с. значи трябва да се внимава като се налива масло. аз като олея малко, забърсвам с един парцал и си мисля че всико е ОК... е да ама не :DМоторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар