Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем фиат купе ремак 2.0 16

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем фиат купе ремак 2.0 16

някои може ли да ми каже как да си закача правилно ремака на фиат купе 2.0 16 ако не гледам белезите щото нещо маи несе получава с тея белези и кои белек да гледам на вала долу или на котията дето е

ето

Коментар

или

Коментар

колега сагласенсам и аз имам датата но нещо не се получава сас тези белези като гледам моите забчатки единия белег ми се пада на заб а другия не на заба апак тука го дават на заб

Коментар

И аз имам купе 2.0 но още не сам ги сменувал. Я кажи каква марка си вземал и колко пари са?Ако си вземал купето от Българиа питаи предишния собственик дали е сменувал ремаците. Може да не са зацепени добре от предишния ремонт! Двигателят на тихи обороти тресе ли се?

Коментар

И я кажи нещо по моята тема дето сам я пуснал за РАЗХОДА НА ГОРИВО! ЗНАЕШ ЛИ?

Коментар

Тресенето на мотора се получава при неправилно защепен ремък на балансиращите валове.
              Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
              Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
              -------------------------------------------------------------

Коментар

колега моита не тресе ами изгубисе спицифичния звук които имат фиати те и като я нагласа на белези по коляноя вал неми савпада сас на котията

Коментар

Каква е тази котия? За скоростната ли кутия?

Коментар

да има 0 5 10 15 градоса на нея кутоя нагласиш на белези виж каквоти показва там

Коментар

Working...
                    X