Здравейте, искам да Ви попитам мога ли да сменя двигателя на фиат браво 1.4 с 2.0 на браво хгт. Един приятел има браво 2.0 147 коня и му беше направил основен ремонт, като този ремонт включва абсолютно обновен двигател бутала, сигменти, биели. Но за нещастие вчера 1 мерцедес го бутуряса доста жестоко, и той се отказа да го прави и ми предложи да ми даде целия автомобил за доста добра цена. Та въпроса ми е мога ли да направя тази смяна на двигателя. Имам фиат браво 1.4 80коня 98г. . Пиша набързо, защото до няколко дена мисли да я засилва на към моргата, но преди това ако нестане смяната поне да си взема някой части, а й ще се помъча да го вразумя да я продаде на части, за да има части и за други от форума. Благодаря на отзовалите се !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на двигател
Collapse
X
-
FireBlade написа:До колкото знам роговете са други и става много играчка няма да стане така както си го мислиш и аз го мислех същото на 5-така е по друг коша||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
FireBlade написа:До колкото знам роговете са други и става много играчка няма да стане така както си го мислиш и аз го мислех същото на 5-така е по друг коша
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар