колата е 1.2 16V 86к.с. има леко сълзене на антифриз покрай планката на която е закрепена хидравличната помпа.Интересува ме някой ако е свалял тръбата(с охладителна течност), която влиза в блока на ДВГ (май е на О-пръстен), както и водна помпа да сподели тръбата как е закрепена отвътре и дали е с някакъв болт или зегерка за да се настроя какво да очаквам като сваля водната помпа.Моля за компетентни мнения.Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Водна помпа/загуба на антифриз от...
Collapse
X
-
благодаря ви колеги и аз бях решил че ще е от тръбата защото водната помпа е чисто нова(слагана в италия = бяха хлабави всичките й болтове) аз мислих че е покрай гарнитурката й ама след като ги престегнах пак продължава сълзенето. Така че когато намеря време ще изкарам тази тръба да видя в какво състояние е о-пръстена......Между другото тръбата с дърпане ли трябва да излезе?.............Punto Sporting turbo
Alfa Romeo 164 super
brava 1.6 16v
Коментар
-
GRANDEsportivo написа:благодаря ви колеги и аз бях решил че ще е от тръбата защото водната помпа е чисто нова(слагана в италия = бяха хлабави всичките й болтове) аз мислих че е покрай гарнитурката й ама след като ги престегнах пак продължава сълзенето. Така че когато намеря време ще изкарам тази тръба да видя в какво състояние е о-пръстена......Между другото тръбата с дърпане ли трябва да излезе?.............Пунто 1.1 55 SX,4/5 врати,98г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар