ниски братле. вече така я карам 3години.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
голям разход на гориво
Collapse
X
-
RE: голям разход на гориво
Здравейте,Първо искам да ви предупредя, че нищо не разбирам от коли. Имам Фиат Пунто 1.2 16V 85HS от 97г. бензин от 2 месеца. С по-широки джанти съм (май 16ки или поне така ми казаха, както казах не разбирам). Имам и климатик, който използвам. Вчера я засякох и ми харчи 9 на 100 градско из София, като единственото ми задръстване, в което минавам е от академията в Младост 4 до Малинова долина светофара по Околовръстното. Това нормално ли е? Вижда ми се доста.Няма мое, няма твое - светът е Берое.
Коментар
-
Re: RE: голям разход на гориво
benito написа:Здравейте,Първо искам да ви предупредя, че нищо не разбирам от коли. Имам Фиат Пунто 1.2 16V 85HS от 97г. бензин от 2 месеца. С по-широки джанти съм (май 16ки или поне така ми казаха, както казах не разбирам). Имам и климатик, който използвам. Вчера я засякох и ми харчи 9 на 100 градско из София, като единственото ми задръстване, в което минавам е от академията в Младост 4 до Малинова долина светофара по Околовръстното. Това нормално ли е? Вижда ми се доста.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Колеги! Имам следното съмнение за разхода ми на гориво и дали е възможно само при горивата на Шелл Фиат Мареа 1.6 градско ми дава около 12 л а извън градско около 7.200 с включване на климатик отвраме на време. А с горива от друг тип бензиностанции ми дава разход около 15 / 10 дали това е възможно и имате ли такива наблюдения. Това ми направи впечатление от 1 м насам и се върнах по спомени да си напрявя сметките и останах все по силно изумен.
Коментар
-
hektor_fbi написа:Колеги! Имам следното съмнение за разхода ми на гориво и дали е възможно само при горивата на Шелл Фиат Мареа 1.6 градско ми дава около 12 л а извън градско около 7.200 с включване на климатик отвраме на време. А с горива от друг тип бензиностанции ми дава разход около 15 / 10 дали това е възможно и имате ли такива наблюдения. Това ми направи впечатление от 1 м насам и се върнах по спомени да си напрявя сметките и останах все по силно изумен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар