Колеги градско ми скочи разхода на 20на100бензин а и работата на двигателя на празен хoд не работи както трябваот начало,после се оправя но не знам от кьде идва целият проблем с разхода.колата е Фиат Брава1.8.16v.95g.Дайте сьвет-Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
голям разход на гориво
Collapse
X
-
anton4490 написа:апсурт е да е от ламбда сондата отиваи да и направят диагностикаСега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Коментар
-
anton4490 написа:колега колата може да работи и без ламдасондата.тя не е от голямо значение.интересувам се от тези работи и сам запознат горе доло.Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
Коментар
-
може и да не това проблема на колегата но повечето винаги почват от там ламбда сонда!значи обеснявам как работи ламбдата на колегато които иска да кара без лабда хихи когато е студена колата сутрен лабдата не работи тя се вклчва когато загрее някои ламбди имат нагреватели някой нямат та ламбдата трагва да показва верна информация (ако е здрава ест) когато се нагреее на минмум 300 350 градуса.когато е зацепила на бедна смес показва на компа да пуска повече бензин....аз имах проблем сас бавна ламбда пак работи но бавно чете....успех колега парво почети малко повече,нее работа само да сменяш датчици безразборно откачаш и трагваш да караш :PСега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
Коментар
-
anton4490 написа:добре колега.прав си за това което казваш.но кайи ми защо моята ламбда показва ниска стоиност а колата ми гори 6 изван града.по принцип трябва да качи разхода нали така.Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар