Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пак за празният ход на 1.6 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колега смени си радиаторчето и може да спреш да обезвъздушаваш вече и оборотите да спрат да играят щом при теб проблема е от това..не е толкова сложно за час и си готов
    1.6 16v Abarth

Коментар

xtry написа:
      ето обещаните снимки,тази голямата букса я отворих и продухах и още немога да се нарадвам на оборотите http://prikachi.com/images/285/22832...надявам се и вашите проблеми да идват от нея и да съм Ви помогнал !
      Колега аз я разгледах тая букса, ама има ли някакъв чалъм за разглобяването, да попитам, да не счупя нещо, че ми се вижда, че трудно ще се намери да си купя такава, ако я счупя.
      Brava 1.6 EL, '98
      182A4

Коментар

колега не че съм я разглобил а просто я разделих (отворих) изкарах едната част от другата и я духнах че вътре беше ... отварянето става като се дръпне отстрани една пластмаса която "заключва" буксата да не се отвори сама
        1.6 16v Abarth

Коментар

То това фиат все пак ... божа работа

Коментар

При мен проблема беше съштия. Решението: Бях на диагностика и излезна грешка при изчисляването на горивната смес, проблема идваше от клапана за бензиновите пари (намира се под десния калник) един от кабелите му беше изгнил, оправих го, след това не сам имал проблеми.

Коментар

колега а под самия калник ли беше изгнилия кабел?ако можеш дай снимки да видим за кои кабели става въпрос да погледнем и там
              1.6 16v Abarth

Коментар

Точно до буксата на клапана (под калника).Те са два наребрени маркуча идващи от колекторните тръби в тях са кабелите за клапана. После ще снимам и ще кача снимки

Коментар

Working...
                X