Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT PUNTO 1.6 ELX - сякаш работи на 3 цилиндъра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FIAT PUNTO 1.6 ELX - сякаш работи на 3 цилиндъра

Здравейте,Имам следният въпрос-днес закупих Fiat Punto 1.6 ELX 97година, но имам проблем с двигателя, който сякаш работи на три цилиндъра... чух, че може да е запушена дюза, но искам и мнение от хора, които са имали такъв проблем и могат да ми кажат нещата, такива каквито са.Колата е с газов инжекцион, който не функционира поне засега и няма климатик.

Колега,първо добре дошъл в отбора и на първо време си провери свещи,кабели и така....и също така прочети правилата на форума, и публикувай темите си в съответните раздели, и избирай по-описателни заглавия на темите. Преместена.Допълнено заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Да най напред виж свещите и кабелите.
      ex. punto elx 1.2i
      Lancia Libra 1.6

Коментар

Re: FIAT PUNTO 1.6 ELX - сякаш работи на 3 цилиндъра

K.Iliev написа:
        Здравейте,Имам следният въпрос-днес закупих Fiat Punto 1.6 ELX 97година, но имам проблем с двигателя, който сякаш работи на три цилиндъра... чух, че може да е запушена дюза, но искам и мнение от хора, които са имали такъв проблем и могат да ми кажат нещата, такива каквито са.Колата е с газов инжекцион, който не функционира поне засега и няма климатик.

Коментар

разпределителен вал на първо четене , ако е сякаш рабти на 3 ама реално са 4 а ако реално работи на 3 , значи пролема е другадекакто му се вика , кабели свещи бубина ... инжектор , по реда
          Power Under Pressure

Коментар

Working...
          X