s00rry написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto GT - проблем
Collapse
X
-
ха сега да раздвижа малко темичката... та така бях малко повече от един месец на софия по работа и колата беше затворена в гараж и не се караше... като се върнах преди две седмици на първото ми изкарване имаше среща от 3 вид с един елен и резултата беше - предно стъкло, странично огледало, калник и информационно табло (страничното ми стъкло беше отворено и като ми се счупи огледалото стъклото му се заби в уредите ми ) то животното видя че ще се срещнем и реши да ме прескача ама го засякох с предно стъкло ... та смених нещата освен калника който малко го поизправих и за сега ще кара така ... между временно се захванах да си направя схемата за връзка с VISA-та и да намеря един стар комп за в гаража ... та платката я направих и намерих един IBM с два RS232 е верно на 400MHz ама е идеален за целта вчера направих тест на параметрите и резултата е следния:нямаше записана грешка в ECU-то!!!на празен ход - 860 RPMнапрежението на ламдата варира постоянно от - 0,3 до 0,6V като точно след палени дигна 0,8V и основно се държи близко до 0,35-0,45vпоказанията на дебитомера варират - 8,8 - 10 m^3/hкажете какво да гледам и какви трябва да са показанията ...това са показания на загряла кола - температура 90-92 градуса~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
[[ ]== //// ==[ ]] It
|\-----------------/| Again
|_|'-------------'|_| Tomorrow
Подпис по правилата!
Коментар
-
ми не знам с какъв софт е ... ще погледна и ще пиша ... иначе колата е ГТ1 - ЕCU ... 099 и предполагам че си е със стоковия софт ... но никога не се знае какви трябва да са горе долу показанията на дебитомера на празен ход ???~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
[[ ]== //// ==[ ]] It
|\-----------------/| Again
|_|'-------------'|_| Tomorrow
Подпис по правилата!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар