Колеги каде се намира този датчик ?! Колата е Уно Турбо 94год. , нямам тоци нито на свещите, нито на бензиновата помпа и си мисля, че белята е от този датчик.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик на ХОЛ - Уно турбо
Collapse
X
-
И такааа Днес огледах въпросните релета (на запалителната система и бенз помпа) и като човек който нищо не разбира от тези неща установих следното : 1. И към двете релета има постоянен + и - , което мен ме озадачава (няма значение дали колата е на контакт или не) 2. Като подам + и - директно към релето на запалит с-ма то изчатква, а това на бенз помпа не прави така 3. Като наисна на ръка пластината на релето на бенз помпа тя започва да върти и като извадя маркуча на бензина (след регулатора) си хвърля бензин яката 4. Като натисна на ръка пластината на релето на запалит с-ма не се чува нищо, а преди когато колата си работеше като подам контакт и се чуваше един звук "зуууутт" който си мисля, че трябва да се чуе след като сработи въпросното реле 5. Релето на запалит с-ма е от украйна Моля за вашите мнения !!!
Коментар
-
И така пийпали :D колата вече е в сервиз, утре ще мине диагностика, оправяме тоците, следва настройка на смесите, и се надявам, че след 2-3 дни Уното ще си съска по правите улици на Стара Загора ... и ще НАКАЗВАААА И ако това стане обещавам да направя тема на цялата история на тази количка (от както е в мен), а тя е много драматична повярваите ! Само да кажа, че колата е с по големи инжектори и бенз помпа и ще се кара на 1бар СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ !!! :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар