Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brava 1.2 v/s Brava 1.6

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Brava 1.2 v/s Brava 1.6

    Накратко: двоумението ми е между тези два модела. От една страна се блазня от икономичния двигател. Обаче, ако го карам на газ дали няма да падне прекалено мощността? Ще се радвам на всякакви мнения за въпросните модели: разход, специфични проблеми, както и предимства.

    #2
    прецени си дали искаш да гори малко и да върви нормално или да върви като луда ама и да харчи като такава.аз съм със 1.2 и съм доволен.понякога ми се иска да е по мощна но на фона на разхода и толкова е добре.става и за дълъг път и за градско.имам приятел които е с 1.6 16в и мн се оплаква че му празни джоба.инъче и с 1.2 като го вкараш в обороти и натискаш пак може да си гониш.даже за 1.2 е доста пъргав,но все пак е 82 коня.за мен е достатъчно и съм доволен за сега.

    Коментар


      #3
      Да върви като луда :D :D ,това за 2,0 турбо с чип ли се отнася.Колега и 1,2 и 1,6 не вървят.1,6 има малко повече сила във високи обороти.Разхода е идентичен ,+,- 0,5 до 1 литър да е по добре на 1,2 и то градско.Другото са рибарски истории.Предимството на 1,2 е ниския данък.С 2 думи,ако искаш нисък данък вземаш 1,2 ,ако искаш по добър вървеж и разход с до 0,5-1 литър по голям вземаш 1,8 .1,6 го забравяш .
      <a><img></a>

      Коментар

      Working...
      X