ЗдравейтеЗначи искам да попитам дали е възможно ладов мотор примерно 1.3 да стане на типото :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможно ли е Типо със Ладов двигател
Collapse
X
-
пс то не е мое а на един приятел и му е жал да го върне на скрап и иска да прави експерименти :D:D а на двигателя по точно не знам какво му е харчи много масло и бензин и тнт.Замисала ни е от сегашния Фиат да остане само купето всичко по него да е ладово.И ако стане номера да се направи силов тунинг. :D:P
Коментар
-
ми има и го този варият търси двигател от 1.4 или 1.6 обаче тфа със задното ще е по маняшко :D :PТва са и Фиата и Ладата :P :http://rumbata11.snimka.bg/automobil...92583.18798203
Коментар
-
nznz написа:ми има и го този варият търси двигател от 1.4 или 1.6 обаче тфа със задното ще е по маняшко :D :PТва са и Фиата и Ладата :P :http://rumbata11.snimka.bg/automobil...92583.18798203||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
nznz написа:Еми ние ше се мъчиме със преправяния и наставяния пък ако стане стане ако не стане от опит глава не боли :D :D ;] все трябва да има начин :P :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Няма да става за дрифт :D Ми кардана от де ще го пускате? Тунелът на Типото дали е достатъчно дълбок? Тампоните на двигателя със сигурност ще трябва да се доправят. Иначе за задното предаване може да се ползва диференциал с чупещи се полувалове, а не като на Ладата с цял мост. Ама си е работа за щурави хора. Обаче пък резултатът може да е доста впечатляващ. Особено с 4 карба и бутнат мотор по отношение на степента на сгъстяване...Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
-
Има вариант да се пусне кардан назад. На ici типото е 4х4. Ако се премахнат предните полуоски и да остане само със задно... Интересна е идеята типо със задно, но не точно със слабия ладов двигател. Надлъжно незнам как може да стане, но... няма невъзможни неща. Задния мост, заедно с диференциала може да е от темпра или дедра 4х4
Коментар
-
ivchotr написа:Няма да става за дрифт :D Ми кардана от де ще го пускате? Тунелът на Типото дали е достатъчно дълбок? Тампоните на двигателя със сигурност ще трябва да се доправят. Иначе за задното предаване може да се ползва диференциал с чупещи се полувалове, а не като на Ладата с цял мост. Ама си е работа за щурави хора. Обаче пък резултатът може да е доста впечатляващ. Особено с 4 карба и бутнат мотор по отношение на степента на сгъстяване...
Коментар
-
///// написа:Има вариант да се пусне кардан назад. На ici типото е 4х4. Ако се премахнат предните полуоски и да остане само със задно... Интересна е идеята типо със задно, но не точно със слабия ладов двигател. Надлъжно незнам как може да стане, но... няма невъзможни неща. Задния мост, заедно с диференциала може да е от темпра или дедра 4х4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар