Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трудно пали и глъхне в ниски обороти??? 1.6 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако проблема оше не е решен пробвай товаОткачи акомулатора за повече от час - най добре през ноща за да може двигателя да е студен.След това на сутринта закачаш акомулатора и всички консуматори трябва да са изключени (фарове, климатик, - всичко да е изключено).даваш с ключа на контак за 1 мин без да пипаш нищо друго.изключваш от контакт и изчакваш около 1 мин.след това пак даваш контакт, изчакваш да изгаснат лампите на таблото и палиш без да натискаш съдинител и без да подаваш газ и не пипаш пак нищои оставяш да работи на празен ход (без да подаваш газ) докато загрее и включи вентилатора.Пробвай дано има резултат

Коментар

Благодаря ти колега за съвета.Проблема не е отстранен поради финансови причини, но ще пробвам и дано стане нещо.Аз вече веднъж съм откачвал акомулатора за цял ден , но нямаше ефект.
      Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

Re: Трудно пали и глъхне в ниски обороти??? 1.6 16v

Колега запушени дюзи!!! Караш на газ в този момент дюзите не работят !Наличният застоял бензин в тях лека полека ги затлачва ! Получава се нагар! Пробвай с добавка за почистване на дюзи ако не сервиз! чао! РББ

Коментар

Re: Трудно пали и глъхне в ниски обороти??? 1.6 16v

Колега отново сьм аз за да се доизясня ! Понеже когато си на газ г уредба симулира че дюзите РАБОТЯТ а на практика те почиват вкараният в тях бензин под вьздействие на температурата и др фактори напрактика ,,запичат,, за това на газ нямаш проблеми но на бензин ДА!!! В форума има по темата пьлно обяснение потьрси го! КОЛЕГИ прав ли сьм РББ

Коментар

...може проблема да не е от дюзите, при мен беше аналогична ситуацията и си мислех че са те, но след като смених бензиновата помпа която излезна около 100 лева(само помпата, без кошницата около нея) мога да кажа че колата просто се отпуши и в момента си върви идеално и на газ и на бензин...
            Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

Колеги оказа се точно бензиновата помпа.Смених я и сега имам съвсем различна кола.
              Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

Tenix написа:
                Колеги оказа се точно бензиновата помпа.Смених я и сега имам съвсем различна кола.
                Какво и е било ?
                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Искам сам да си премеря налягането на бензиновата помпа. Откъде и какъв манометър трябва да купя? Благодаря
                  Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ

Коментар

biker_81 написа:
                    Tenix написа:
                    Даже цяла вечер стоя без акумолатор.Но пак нищо!!!! Сигурно са запушени инжекторите.
                    От дюзи пали трудно и не върви на високи обороти,на ниски е о.к.
                    Точно отбатното е , защото ако пикаят колата пали адски трудно и глъхне в нискитено принципно е индивидуално , дали са запушени или не затварят
                    Power Under Pressure

Коментар

liverpool235 написа:
                      Tenix написа:
                      Какво и е било ?
                      ми оставала е с малко бензин и се е прецакала какво да и е
                      Power Under Pressure

Коментар

http://zimber-tools.com/cat-avto-ins...p.htmlТова ще ми свърши ли работа?
                        Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ

Коментар

да.
                          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Абе колеги и аз имам подобен проблем ... Моята като я запаля сутринта пали и почва да пука се едно работи на 3 цилиндара изфорсирвам я и се оправя но като дам газ повечко забива муцуната и после отпишва и тругва свещите ги вадих добре са си ...

Коментар

k_tochev написа:
                              Абе колеги и аз имам подобен проблем ... Моята като я запаля сутринта пали и почва да пука се едно работи на 3 цилиндара изфорсирвам я и се оправя но като дам газ повечко забива муцуната и после отпишва и тругва свещите ги вадих добре са си ...
                              колата ти се дави
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                                k_tochev написа:
                                колата ти се дави
                                Колега и в случая какво да гледам ?

Коментар

Working...
                                X