Ако проблема оше не е решен пробвай товаОткачи акомулатора за повече от час - най добре през ноща за да може двигателя да е студен.След това на сутринта закачаш акомулатора и всички консуматори трябва да са изключени (фарове, климатик, - всичко да е изключено).даваш с ключа на контак за 1 мин без да пипаш нищо друго.изключваш от контакт и изчакваш около 1 мин.след това пак даваш контакт, изчакваш да изгаснат лампите на таблото и палиш без да натискаш съдинител и без да подаваш газ и не пипаш пак нищои оставяш да работи на празен ход (без да подаваш газ) докато загрее и включи вентилатора.Пробвай дано има резултат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трудно пали и глъхне в ниски обороти??? 1.6 16v
Collapse
X
-
Re: Трудно пали и глъхне в ниски обороти??? 1.6 16v
Колега отново сьм аз за да се доизясня ! Понеже когато си на газ г уредба симулира че дюзите РАБОТЯТ а на практика те почиват вкараният в тях бензин под вьздействие на температурата и др фактори напрактика ,,запичат,, за това на газ нямаш проблеми но на бензин ДА!!! В форума има по темата пьлно обяснение потьрси го! КОЛЕГИ прав ли сьм РББ
Коментар
-
...може проблема да не е от дюзите, при мен беше аналогична ситуацията и си мислех че са те, но след като смених бензиновата помпа която излезна около 100 лева(само помпата, без кошницата около нея) мога да кажа че колата просто се отпуши и в момента си върви идеално и на газ и на бензин...Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp
Коментар
-
biker_81 написа:Tenix написа:Даже цяла вечер стоя без акумолатор.Но пак нищо!!!! Сигурно са запушени инжекторите.Power Under Pressure
Коментар
-
http://zimber-tools.com/cat-avto-ins...p.htmlТова ще ми свърши ли работа?Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Коментар
-
k_tochev написа:Абе колеги и аз имам подобен проблем ... Моята като я запаля сутринта пали и почва да пука се едно работи на 3 цилиндара изфорсирвам я и се оправя но като дам газ повечко забива муцуната и после отпишва и тругва свещите ги вадих добре са си ...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:k_tochev написа:Абе колеги и аз имам подобен проблем ... Моята като я запаля сутринта пали и почва да пука се едно работи на 3 цилиндара изфорсирвам я и се оправя но като дам газ повечко забива муцуната и после отпишва и тругва свещите ги вадих добре са си ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар