здравейте!изкам да попитам и аз нещо.при запалване на колата на студено/пунто 1,2-75кс-95г/всичко си е наред.вдига около 1500 оборота/нещо нормално според мен/,но след около 1-2 минути оборотите падат до около 900-1000и след това пак се покачват на 1500.това се случва около 2-3 пьти.като позагрее колата всичко това изчезва.интересното е,че на газ като е студена колата даржи по ниски обороти около 700-800об и като загрее изчезва всичко.като вдигне около 30 градуса на водата колата работи безупречно.ако някой може да помогне ще сьм благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мальк проблем с оборотите на пунтото-1.2-75кс
Collapse
X
-
А като почне да вдига оборотите , светва ли ламрта на инжекц.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
никаква лампа не светка по таблото.това с +кабела сьм го правил и мисля,че имаше ефект,но за около 2-3 седмици.тази сутрин като я запалих вдигнах капака и видях,че кабелите на свещите светкат яко,порьчал сьм ги и утре ще ги сложа.м/у другото и свещите смених защото нещо не ми харесват.кажете ми кьде е този датчик за температурата и маркучето за този МАП сензор.нещо не сьм много в час с тези работи.
Коментар
-
ivan_cirkov90 написа:bmahob написа:А като почне да вдига оборотите , светва ли ламрта на инжекц.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
сменяй датчика!! 20лв е!!!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар