Здравейте , колеги.Искам да ви попитам за какви пари мога да взема добро Браво? Мога ли да намеря такова до 2000лв. без разните му там лети джанти , музики и т.н.Доколкото прочетох тук във форума останах с впечатлението че 1.6 е моят двигател.Та можете ли да ми обясните кой двигател на Браво колко харчи ? Прочетох за 1.6 че при нормално каране ( 80-100 ) сваля извънградско 6-7. Верен ли е този разход и колко по-нисък е при 1.4 ? Също така каква е разликата в броя на клапаните - дали са 12V или 16V ? И какви са му по принцип конете ? Колко хиляди километра трябва горе долу да има колата и кои години на производство са най-добри ? А и ако можете да ме насочите какво да гледам при евентуално купуване , цена няма да имате ...Може би въпросите са ми глупави и смешни, но не разбирам много... Доста въпроси зададох , надявам се на някой от вас да му се занимава да ми отговори.
Също така съм навит и на дизелов и доколкото разбрах са 2 модела 1.9 - съответно 75 и 100 коня. Дали не е по добре откъм по-малък разход и здравина на двигателя ?

Коментар