Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за Фиат Браво 1,2, 16V - гаснене на ниски обороти!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за Фиат Браво 1,2, 16V - гаснене на ниски обороти!!!

Колеги,Моля ви най-искренно за помощ. Не съм специалист, но имам страхотен проблем с моето Браво, който проблем продължава вече 1 година и след 5 сервиза, все никой не може да открие проклетия проблем, което ме побърква и не знам какво да правя с тази кола...Колата има много странен специфичен проблем с оборотите на ниския ход и то когато загрее добре. Когато е студена, държи оборотите съвсем в норма. Когато загрее обаче хубаво, на празен ход, оборотите се движат постоянно междеу 800 и 500, колата се дави и гасне почти постоянно на всеки сфетофар. Гасне и в движение, когато изключа от скорост, съответно оставам без спирачки и серво на волана.Обиколил съм 5 сервиза в София, къде ли не ходих, потрошил съм стотици левове и ефекта е нулев. Сменено ми е моторчето за празния ход преди 1 година, последно диагностиката откри проблем с MAP сензора, който бе почистен изцяло и сервизиран. Не беше сменен обаче. Изкара така 2 седмици и започна пак да прави проблемите с оборотите на празния ход. И най-странното!!! закарах колата обратно в сервиза, закачиха я на компютъра и диагностиката показа че нямам абсолютно никакъв проблем никъде. Взех си я обратно и след 20 минути когато загря, започна да прави проблемите отново.Вече съм се видяв в чудо с тази кола. Не знам какво да правя.Моля ви за препоръчан сервиз, който може да оправи тази кола. Не се интересувам от парите, защото съм дал маса пари, единственото, което искам е да се оправи тази кола и да мога да я карам нормално. Притеснявам се да отида на официален сервиз, не заради парите, а по-скоро заради негативните отзиви, които съм чел и чувал. Моля ви за помощ. Много ще съм признателен!ПоздравиЕ

Колега, така на първо четене ми изглежда проблема да е в датчика на коляновия вал и/или слабо налягане на бензиновата помпа. Провери ги тези две неща и пиши дали има резултат.
    Фиат Пунто 1,2 HSD

Коментар

Working...
    X