От няколко дни се боря с тоя проблем,но нищо.Проблема се появи от както смених бензиновата помпа,поради това че старата беше чупена и не мереше бензина както трябва и колата не вървеше грам на бензин.Сложих новата ии колата започна да глъхне като и подам газ ии ако и подам в ниските повечко газ и пука.Докато на метан колата работи перфектно.Колата пали от раз и на двете горива. Смених бензиновия филтър и нещата пак са същите.Бензинова помпа е работила без никакви ядове,така че я изключвам като източник на проблема.Катализатор нямам.Чудя се какво още да се помъча да направа и да я водя на диагностика,да видиме дали нещо ще каже. Помпата не съм я замервал там за барове,нямам с какво и незнам къде да я замерят.Ще бъда благодарен за някакви насоки! Почерпката е гарантирана!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пука и глъхне на бензин,след смяна на бензинова помпа?!Браво
Collapse
X
-
pi4_s_bravo написа:По симптомите ми изглежда на кофти кабели за свещите. Друг е въпроса ако на метан не го прави,тогава може да е от запекли дюзи (следствие на неползване на бензин).Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:По симптомите ми изглежда на кофти кабели за свещите. Друг е въпроса ако на метан не го прави,тогава може да е от запекли дюзи (следствие на неползване на бензин).Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:pi4_s_bravo написа:По симптомите ми изглежда на кофти кабели за свещите. Друг е въпроса ако на метан не го прави,тогава може да е от запекли дюзи (следствие на неползване на бензин).Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
///// написа:Ти затуй ли ми се губеше назад по баира из завоите. Ми колегата ВО прави диагностика - консултирай се с него, да видим какво ще излезе.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
bobi_bravo написа:Колко време не е работила на бензин?Ако е повече от месец на сто процента са се запушили инжекторите пробвай с добавка за отпушване, сипва се в бензина и се кара другото решение е да се свалят и да се промият на ултра звукова вана.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
bobi_bravo написа:Колко време не е работила на бензин?Ако е повече от месец на сто процента са се запушили инжекторите пробвай с добавка за отпушване, сипва се в бензина и се кара другото решение е да се свалят и да се промият на ултра звукова вана."ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:кое е било счупено кожуха ли или самото моторче -помпата и кое смени може да са ти дали помпа не за тази кола а старата въобще ли не работиизгаси +или - за 30 минути и пробвай пак на бензинФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар