Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зацепване Ангренаж Браво 2.0 20в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Зацепване Ангренаж Браво 2.0 20в

Понеже четох че и при 2.0 20в се използвали така наречените ПЕТИ или ФИКСАТОРИ, искам да попитам понеже на мен ми зацепваха ремъка по БЕЛЕЗИ дали е възможно да имам някакво отклонение??

Да възможно е!
    ALFA ZLODEO 156 2.4 JTD=140PS

Коментар

Тази седмица ще ходя при човек занимаващ се с Итал Автомобили който има петите... да очаквам ли някаква промяна след правилно зацепване?

Коментар

Ще стане толкова мощна че трудно ще я удържаш Най вероятно ако всичко е било наред преди смяната на ремъка разлика няма как да усетиш.

Коментар

на 1.8 16V и 2.0 20V се зглобява по белезите на новия ангренажен ремък може с универсални скоби но пети има само1.6 16V (за 1.2 16V не знам) за 1.8 16V и 2.0 20V има особенност с опъването на ангренажния ремък (прави се с едно приспособление за по лесно и точно)
          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
            на 1.8 16V и 2.0 20V се зглобява по белезите на новия ангренажен ремък може с универсални скоби но пети има само1.6 16V (за 1.2 16V не знам) за 1.8 16V и 2.0 20V има особенност с опъването на ангренажния ремък (прави се с едно приспособление за по лесно и точно)
            Обратното - за 1.8 и 2.0 се ползват пети; за 1.6 - блокиращи скоби.Хич не те съветвам да слагаш ремък само по собствените му белези.
            Fiat Marea 1.8i 16V
            Fiat Tipo 1.4i 8V
            Fiat Punto 1.6i 8V
            www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Както и да е вече си го оправих при човек който има нужните инструменти и си разбира от работата... мерси на всички за отговорите

Коментар

GarrettT4 написа:
                Както и да е вече си го оправих при човек който има нужните инструменти и си разбира от работата... мерси на всички за отговорите
                и резултата е?

Коментар

За мен е към по-добро, по-нататък не искам да споменавам.. защото ще се почне с приказките за внушенията

Коментар

Working...
                  X