Здравейте! Казвам се Любомир и съм от Пловдив. Въпроса ми е каква би била цената преблизително на този двигател. Мерси предварително и дано съм уцелил мястото за въпроса .Допълнено заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Това на каква кола е? Нещо като на Опел екотек ми прелича,че ФИАТ с ракъв смотан мотор не съм виждал
Denev... Ако обичаш като не си компетентен по този въпрос не се обаждай. Защото не знам какъв ти е двигателя на купето, но определено сигурно не си и чувал за Фиат Ритмо Абарт.
Това са уникални двигатели. Карал съм такова ритмо преди 15 год. Беше на шефа ми в сервиза в който работех. Тогава нямаше серийна кола по нашите пътища, която да го бие. Два двойни карбуратора солекс, генерация 4-2-1. Естественно два пъти го отваряхме за стандартния проблем на тези мотори - биелни лагери . Но това не му попречи тогава да ме запали по фиатите. Не знам дали ще намериш някъде такъв изцяло комплектован. Доста са старички.
Струва ми се, че ще трябва да зададеш въпроса си към някой музей. От години не съм виждал Ритмо, а какво остава и за бегачка. Шанса да си намериш Uno Turbo ми се вижда по-голям.
Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Приблизителна цена за "къс" мотор.Сега остава да се окаже че става въпрос и за Mirafiori Нека автора на темата поне да каже за какъв Фиат става въпрос
http://www.forum-auto.com/uploads/200407/camus_1091186624_fiat_ritmo_abarth.jpgЕто това беше преди години колата, но изгни прекалено много и купето го продадох за стотинки хаха. Сега в крайна сметка ще взема едно Ритмоза 500лв. и ще му слова мотора. Няма да е най-бързата кола но ще се позабавлявам докато не издъхне :D
Гледайки снимката на колата се потвърждава още веднъж правилото - няма година на колата, а състояние. Направо ме изкефи, никога не съм виждал Ritmo в такова състояние.
Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар