От скоро започна да ми прави проблем съединителят.Като не е запалена колата трудно влизат скоростите когато я запаля трябва с сила да вкарвам 1 и 2 скорост но пробвах да натегна съединителят и започнаха да влизат.Отидох до сервиз и ми казаха че трябвало да сменя целият съединител.Ако може някои да ми помогнеКолата е :Фиат Браво 1.8 GT 16V
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем Съединител
Collapse
X
-
Re: Проблем Съединител
akselcho написа:От скоро започна да ми прави проблем съединителят.Като не е запалена колата трудно влизат скоростите когато я запаля трябва с сила да вкарвам 1 и 2 скорост но пробвах да натегна съединителят и започнаха да влизат.Отидох до сервиз и ми казаха че трябвало да сменя целият съединител.Ако може някои да ми помогнеКолата е :Фиат Браво 1.8 GT 16VAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Трябва да се качи на подемник,отстрани на скоростната кутия има пробка,която обикновено е голям шестограм(на повечето коли).Но не пробката отдолу-тя е за източване.Та тази отстрани се отвива и се проверява дали нивото на маслото вътре е до нивото на дупката.С пръст :D .Оттам принципно се и налива маслото,докато не започне да прелива.
Коментар
-
roko_ok написа:Трябва да се качи на подемник,отстрани на скоростната кутия има пробка,която обикновено е голям шестограм(на повечето коли).Но не пробката отдолу-тя е за източване.Та тази отстрани се отвива и се проверява дали нивото на маслото вътре е до нивото на дупката.С пръст :D .Оттам принципно се и налива маслото,докато не започне да прелива.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар