Значи издухах гарнитурата на главата,въпроса ми е коя гарнитура да избера на VIKTOR REINZ или оригинална на фиат?Даваите мнения,че на 6-7 трябва да я поръчам.Мерси предварително.И без първоаприлски лъжи моля защото на мен ми се плаче.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за гарнитура зa PUNTO GT
Collapse
X
-
Не е малка разликата в цените наистина, но аз лично бих заложил на оригиналния комплект-все пак идеята е тия гарнитури да не ги сменяш повече и е най-добре да са възможно най-качествените.Не че на рейнз гарнитурите са лоши (имам някъв спомен, че в техните комплекти гарнитурата за главата е оригинална на фиат, но може и да се бъркам).Ти си прецени мма не е лошо да жертваш тия 140лв. за оригинален комплект, а също е хубаво да видиш каква е причината за духналата гарнитура, щото ако не я отстраниш, според мен и новата нема изкара дълго. Успех :D
Коментар
-
ако имаш някакви съмнения относно качеството, вземи по скъпите за да спиш спокойно. иначе все ще те гложди мисълта дали не се сбъркал с по евтините. най добре питай в сервиза дето ще ги сменят.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
Re: Колега мноо внимавай по мой съвет.
i_marto написа:Аз имах същият проблем с гарнитурата само дето моето пунто е 1,1 и предпочетох да сложа най скъпите неща.Но като цяло всичко ми дойде на 500-510 лева и няма проблем от тогава.Така че аз лично бих сложил по скъпото за да съм сигурен.Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар