Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за съединител за браво 1.6 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за съединител за браво 1.6 16v

Здравейте,предстои ми смяна на съедините(екстренна) и искам препоръки за марка. Колебая се м/у Valeo и SACHS има ли смисъл от SACHS който е около 310лв или да си взема Valeo за около 200лв.

Re: Съвет за съединител за браво 1.6 16v

lupomir написа:
    Здравейте,предстои ми смяна на съедините(екстренна) и искам препоръки за марка. Колебая се м/у Valeo и SACHS има ли смисъл от SACHS който е около 310лв или да си взема Valeo за около 200лв.
    Aми като знам Valeo колко е Valeo и че се произвежда в Корея .......
    ROVER 214SI '99 103hp
    HONDA CIVIC '99 90hp

Коментар

Колега много скъпо там при вас :О Да ви обибщя малко за валеото.... Корейското е рециклаж и си го пише и в софия струва 134лв а истинското Валео Италия е 170лв. а Закса е 200лв. оригинал това са цени без товара на продавачите.
      АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
      Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

Коментар

re

В Александър Ауто имат АР - съединител комплект - 240 лв., и като ти направят отстъпката ще излезе към 200 за оригинален съединител. Мисля че е по-разумно от китайско Валео.

Коментар

кола

незнам до колкоти е за смяна съединителя обикновенно се износва ЛАГЕРА и прави проблем неможе да се включват скоростите на много марки пише АР макар че кутията е все различна дори и на оригиналните пак има щампа АР а иначе пише ФИАТ с гаранционна карта така че за 200 лв може да си купиш отбул. "Ал. Стамболийски" 155, точно до канала - тел. 920 01 81и магазините на http://www.axm-auto.com/а ти си от Варна може и по куриер
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: Съвет за съединител за браво 1.6 16v

lupomir написа:
            В момента има изгодни комплекти VALEO в един магазин на околовръстният. Пиши ми на лични, за да ти кажа къде е .
            FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

Нямах достъп до интернет няколко дни но да кажа какво съм сложил: Valeo произведено във Франция поне така пише на опаковката цената 198лв., а за Sachs-а цената беше от Евро 07. Смяната се наложи заради някакво силно трякане като натисна съединителя, което се оказа сторошена пружина на феродовия диск. Сега се появи друг проблем и не съм сигурен дали майстора не е виновен за това. След първоначалното инициализиране на АБС-а си изгасва, тръгвам и след известно време светва лампата за АБС-а и за ръчната, но не винаги понякога всичко си е наред (точно преди да сменя съединителя смених и предните накладки).

Коментар

lupomir написа:
                Нямах достъп до интернет няколко дни но да кажа какво съм сложил: Valeo произведено във Франция поне така пише на опаковката цената 198лв., а за Sachs-а цената беше от Евро 07. Смяната се наложи заради някакво силно трякане като натисна съединителя, което се оказа сторошена пружина на феродовия диск. Сега се появи друг проблем и не съм сигурен дали майстора не е виновен за това. След първоначалното инициализиране на АБС-а си изгасва, тръгвам и след известно време светва лампата за АБС-а и за ръчната, но не винаги понякога всичко си е наред (точно преди да сменя съединителя смених и предните накладки).
                за новият ти проблем, мисля че е най-удачно да тестваш автомобила на тестер. Иначе си е живо налучкване. А, избора ти на съединител е добър, какот и цената. А за ZACHS - ...мисля, че има много по-изгодни доставчици и дистрибутори от посочената от теб фирма. Имайки предвид , че го препродават ....
                FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

Аз имам предположение вече но не мога да съм сигурен, довечара или утре ще отида да я закача да видим какво се е записало като грешка

Коментар

lupomir написа:
                    Аз имам предположение вече но не мога да съм сигурен, довечара или утре ще отида да я закача да видим какво се е записало като грешка
                    Колега, виж си нивото на спирачната течност и накладките
                    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Спирачната течност е ок, предните накладки са на 300км, а задните мисля че са ок, не съм свалял барабаните, а съм гледал през дупката на барабана и виждам че имат феродо. Темата май се поизмести от тази за съединителя, аз си мисля че ми правят проблеми контактите на предно ляво колело нали все пак са разкачали разни неща като са сменяли съединителя и за това

Коментар

Те барабаните нямат индикация за накладки, така че не е от тях със сигорност.
                        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Знам, че нямат но снощи четох за колега при който при смяна на задни накладки не били сложени както трябва и от там механизмът се троши и започва търкане на механизма и същите проблеми с лампите

Коментар

Working...
                          X