Здравейте колеги. Валчето на Brava-ta ми е за смяна, та ме интересува разпределителният вал на Fiat Brava 1.4 12v и на Fiat Bravo 1.4 12v дали е абсолютно един и същ, за да знам да тарся ли и от Fiat Bravo евентуално? Оринтирал съм се да търся оригинален употребяван вал (колкото е възможно по-запазен) Та някой ако може и да ме оринетира от къде да го намеря ще съм му много благодарен p.s. От Бургас съм Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за разпределителния вал на Fiat Brava 1.4 12v ?
Collapse
X
-
Re: Въпрос за разпределителния вал на Fiat Brava 1.4 12v ?
SBK написа:Здравейте колеги. Валчето на Brava-ta ми е за смяна, та ме интересува разпределителният вал на Fiat Brava 1.4 12v и на Fiat Bravo 1.4 12v дали е абсолютно един и същ, за да знам да тарся ли и от Fiat Bravo евентуално? Оринтирал съм се да търся оригинален употребяван вал (колкото е възможно по-запазен) Та някой ако може и да ме оринетира от къде да го намеря ще съм му много благодарен p.s. От Бургас съмBrava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
Re: Въпрос за разпределителния вал на Fiat Brava 1.4 12v ?
roro написа:SBK написа:Здравейте колеги. Валчето на Brava-ta ми е за смяна, та ме интересува разпределителният вал на Fiat Brava 1.4 12v и на Fiat Bravo 1.4 12v дали е абсолютно един и същ, за да знам да тарся ли и от Fiat Bravo евентуално? Оринтирал съм се да търся оригинален употребяван вал (колкото е възможно по-запазен) Та някой ако може и да ме оринетира от къде да го намеря ще съм му много благодарен p.s. От Бургас съмFiat Brava 1.4 12v - '97 / АГУ-Lovato
Коментар
-
spark написа:Моя не изкара много, АЕ са боклуци щом вала и кобилиците са им изчислени толкова тъпо че ми държаха някои клапани постоянно отворени. И се вкарах в ремонти цяло лято.Fiat Brava 1.4 12v - '97 / АГУ-Lovato
Коментар
-
Твърдо става,аз съм с вал втора ръка от 75 коня Брава,а моята е 80 коня Браво.Никакви грижи нямаш.На мен всъщност цялата ми глава е от 75 коня :D и стана без проблеми на моето.Даже не знам тази разлика от 5 коня откде идва при двете разновидности,ако някой знае нека поясни.Според мен разликата е само в скоростните кутии и разните им там предавателни числа.Съединителя на 80-те коня също е по-голям-200 мм,а на 75-те е 190 мм.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар