Колеги имам следното питане-на фиатката 1.4 12V и смених главата преди около 200-300 км.Съответно новата беша шлайфана,смених и гарнитурата.Казват ми,че при смяна на гарнитура на глава след 500 км се правело донатягане на главата.Това наистина ли е така майстора,който я прави нищо не спомена когато си я взимах.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос след смяна на гарнитура
Collapse
X
-
spark написа:На по-калпавите гарнитури като напр. Glacer може и да се донатегне. Аз моята (Elring) не съм я донатягал вече не знам колко км, над 15000. А и няма смисъл от шлайфане ако не е крива главата.
Коментар
-
roko_ok написа:spark написа:На по-калпавите гарнитури като напр. Glacer може и да се донатегне. Аз моята (Elring) не съм я донатягал вече не знам колко км, над 15000. А и няма смисъл от шлайфане ако не е крива главата.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
roko_ok написа:spark написа:На по-калпавите гарнитури като напр. Glacer може и да се донатегне. Аз моята (Elring) не съм я донатягал вече не знам колко км, над 15000. А и няма смисъл от шлайфане ако не е крива главата.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар