Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.2 16V 82 к.с - 1999 г. Проблеми с оборотитеHELP

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Браво 1.2 16V 82 к.с - 1999 г. Проблеми с оборотитеHELP

Здравейте колеги имам следния проблем от известно време. Оборотите на моята Брава 1.2 - държи ги много ниски - около 500 - глъхне и гасне, не е всеки път но на напоследък започна да става доста често. Благодаря предварително.Помагайте !!!

Колега на първо време почисти дросел клапата и погледни въздушния филтър.Мисля,че проблема на 99 процента ще е от там.Имама и аз същия двигател но при мен проблема е с високи обороти.Успех
    Fiat Bravo 1.2 16v.99г.

Коментар

Имам същия проблем и не мога да разбера на какво се дължи.Тази дроселна клапа лесно ли се сваля и кое точно се чисти.Аз си мислех че е от бензинов филтър или помпа но май ще е от тая клапа.А доколкото разбирам тя е често срещан проблем при този двигател.Ако някой има по богат опит с разглобяването и почистването на дроселната клапа.

Коментар

Здравй колега, имам същата Брава. Аналогичния проблем при мен се реши, като откачих акумулатора за 1 час, след това стъпковия мотор влиза в режим на самообучение. Дано при теб проработи....
        Brava 1.2 16V 182 B2.000

Коментар

здравей колега карам браво 1,2 и имах същия проблем след почистване на дроселовата клапа всичко си дойде на мястото ако не знаеш как се почиства потърси във форума и аз от тук разбрах как става успех
          FIAT BRAVO 1.2 16V

Коментар

Working...
          X